Instagramkontot ”rudbeck.crush” återupplivat

Instagramkontot ”rudbeck.crush” återupplivat

Det på Rudbecksgymnasiet ökända Instagramkontot ”rudbeck.crush” är nu aktivt på Instagram igen. Efter att ha meddelat att kontot skulle läggas ner i början av oktober förra året, har inga inlägg publicerats på dryga tre månader, men nu uppger den/de bakom kontot att den tiden är förbi.

Tidigare var idén med Instagramkontot att man anonymt kunde skicka in en beskrivning av en person man tyckte om, för att till exempel få hjälp med att leta reda på dennes namn, Snapchatkonto eller Instagramkonto. Efter att ha fått in många oseriösa personbeskrivningar, där vissa personer kan ha blivit ofrivilligt omnämnda, lades kontot ner på obestämd tid.

Men nu är alltså Instagramkontot tillbaka med ett nytt upplägg, som går ut på att följarna får rösta fram en person i varje klass tills Alla hjärtans dag, en så kallad ”valentine”. Till ett av sina inlägg har de skrivit en förklaring av hur tävlingen går till:

Varje dag kommer vi lägga upp 2-3 bilder av klasser och erat uppdrag blir att rösta ut en (bara en!) person i varje klass som blir årets ”Valentine”.

– Instagramkontot ”rudbeck.crush”

För att läsa mer om tävlingen och rösta på någon av Rudbecksgymnasiets elever på deras Instagramsida, tryck här.